Jobba hos oss

Vi söker medarbetare att ingå i vårt borrteam. Har du C-kort eller BE-kort och är intresserad av pröva något nytt så är du kanske den vi söker!

Borriggsoperatör

Som borriggsoperatör har man ett mångsidigt jobb men det primära är att manövrera borriggen. I och med att majoriteten av arbetet utförs under mark så behöver man förlita sig på maskinens värden och uppgifterna man får från sonden i borrkronan. Detta ställer höga krav på noggrannhet och försiktighet. Det är mycket som händer på en gång och mycket att hålla reda på så du behöver ha god simultanförmåga och vara stresstålig. Du bör ha erfarenhet av att köra någon form av hydraulisk maskin (grävmaskin/traktor med mera) sedan tidigare. Borrning sliter på utrustningen så grundläggande mekaniska kunskaper är önskvärt då underhåll och fältreparationer förekommer. Du bör vara praktiskt lagd.

Sondare/planerare

Som sondare/planerare är det ditt jobb att planera borrningen, kontrollera utsättning, tala med beställare och styra borrningen med hjälp av ett söksystem som kommunicerar med en sond i borrkronan. Du vet precis vad som händer under backen (djup, vinkel, styrning) och ligger steget före och planerar vad som ska hända härnäst. Jobbet ställer höga krav på noggrannhet och du är definitivt hjälpt av att ha en matematisk ådra.

Borrteamets uppgifter är många och tillvaron blir sällan enformig. Alla borrningar medför sina egna utmaningar och tillsammans får man hitta den bästa vägen framåt. Men kör man fast eller behöver någon att bolla med så finns det alltid hjälp att få hos sina kollegor.

Arbetet bedrivs på olika platser runtom i Norrbotten , jobbet innebär således en hel del resande.
Krav
– C-kort eller BE-kort
Meriterande
– CE-kort
– Utbildning i Heta arbeten
– Utbildning i Arbete på väg
Lön: enligt avtal, omfattning heltid.
Tillträde omgående,

Låter detta spännande?

Du är välkommen att mail in din ansökan till andreas@tinor.se.
Frågor och funderingar om tjänsten hänvisas till samma e-postadress.